+31 (0) 118 572 557 info@westkaap.nl

Diner

Voorgerechten

Oesters nr 4
3st € 13,50 6st € 22,50

Wortel carpaccio
Carpaccio van licht gerookte wortel | pastinaakcrème | rucola | pompoenpitten € 14,-

Vispalet
Kreeftensalade | Noordzee krab | gamba’s | gerookte zalm | oester | salade | citroen basilicummayonaise € 18,50

Zalm & sushi
Gerookte zalm | gebakken sushi met zalm | schrobelaer gel | salade € 14,50

Carpaccio van het Zeeuwse rund
Carpaccio | truffelmayonaise | gedroogde olijf | pecorino kaas | rucola € 14,50

Plateau “Westkaap” per 2 personen

€ 20,- pp.


Huisgemaakte soepen

Tomatensoep 
Met een vleugje room € 8,-

Zeeuwse strandkrabben soep 
Garnituur van scheermessen € 9,-


Starters

Olijvenbrood 
met kruidenboter € 5,60

Olijvenbrood 
met smeersels € 7,-

Gamba’s 
krokante gamba’s met aioli € 14,50

Noordzee krabbenpoten 
portie ca. 300 gram € 14,50


Kindergerechten tot 12 jaar

Halve tomatensoep € 4,50

Frikandel of kalfskroket 
friet | salade € 8,-

Bospaddestoelenkroket
friet | salade € 9,-

Zalmfilet
friet | salade € 10,-

Steak
friet | salade € 10,-

Broodje hamburger
huisgemaakte tomatenketchup | friet | salade € 10,-

Visgerechten

Mosselen
Gekookte mosselen | aioli | cocktailsaus € 24,-

Noordzee tong
In roomboter gebakken zeetong ca. 500 gram + € dagprijs

Sliptong
In roomboter gebakken sliptong € 23,-

Zalm
Gebakken zalmfilet | crème van rode kool € 19,50

Dorade
Gebakken dorade filet | bitterbal van gerookte vis | schaaldierensaus € 22,50

Vis plateau “Op d’n diek”
Zalmfilet | dorade filet | gepelde gamba’s | aperolsaus

€ 23,50

Kreeft Natuur of gegrild
Halve kreeft € 31,-
Hele kreeft 500 gram € 46,50

Plateau Fruits de mer’s

Fruits de mer 
op ijs geserveerd
Gamba’s | oesters | kokkels | Noordzee krab | scheermessen | langoustine | citroen basilicummayonaise | cocktailsaus € 32,50

Fruits de mer ”Westkaap” 
op ijs geserveerd
Gamba’s | oesters | kokkels | Noordzee krab | scheermessen | langoustine | halve kreeft | citroen basilicummayonaise | cocktailsaus € 47,50

Fruits de mer ”Deluxe” 
per 2 personen te bestellen prijs per persoon.
Gamba’s | oesters | kokkels | Noordzee krab | scheermessen | langoustine |
| hele kreeft | sliptong | zalm | citroen basilicummayonaise | cocktailsaus € 57,50


Vleesgerechten

Bavette
Runder bavette 230gram+ | zuurkooljus € 22,50

Varkenshaas
Varkenshaas filet | stoofperenjus € 19,50

Kalfsbiefstuk
Walcherse kalfsbiefstuk | gorgonzolajus € 23,-

Surf & turf
Runder bavette | gepelde gamba’s | citroentijm jus € 23,-

Vegetarisch

Champignon polenta 
Gebakken polenta van champignon en truffel | rode koolcrème € 20,-

Witloftaartje
Taartje van witlof | walnoot | korstdeeg € 19,50

Ook lekker met een supplement van gorgonzola er overheen gesmolten € 2,30

-Alle gerechten worden met bijpassende garnituur geserveerd.

– Wij hebben er respect voor als u kiest voor een eigen eetgewoonte, of door een allergie tot een aangepaste eetcultuur gedwongen bent. Als u ons tijdig inlicht doen wij ons uiterste best om het menu voor u aan te passen.