Diner

Voorgerechten

Oesters Zeeuwse platte 0000 3st € 13- 6st € 20,-

Geitenkaas & biet Geitenkaaskroket | geitenkaascrème | salade | bietenchutney € 12,-

Sashimi vsn rund Licht gerookte runderlende | Zeeuwse appelstroop | Schellach kaas | salade € 12,50

Zalm & kabeljauw Gerookte zalm | gemarineerde kabeljauw | salade | krabmayonaise € 12,50

Vispalet Gerookte tonijn | Noordzee krab | gamba’s | gerookte zalm | oester | salade | limoenmayonaise € 17,50

Carpaccio van het Zeeuwse rund Carpaccio | truffelmayonaise | pijnboompitjes | pecorino kaas | rucola € 13,50

Plateau “Westkaap” per twee personen te bestellen prijs per persoon. Kleine selectie van onze voorgerechten € 19,50

Huisgemaakte soepen

Tomatensoep Met een vleugje room € 7,50

Pompoensoep Garnituur van walnoten € 7,50

Zeeuwse strandkrabben soep Garnituur van scheermessen € 8,50

Starters

Olijvenbrood met kruidenboter € 5,-

Olijvenbrood met smeersels € 6,50

Gamba’s krokante gamba’s met aioli € 13,-

Noordzee krabbenpoten portie ca. 300 gram € 12,-

Kindergerechten tot 12 jaar

Kindergerechten tot 12 jaar

Halve tomatensoep € 4,-

Frikandel of kalfskroket | friet | salade € 8,-

Kabeljauwfilet | friet | salade € 8,50

Biefstuk | friet | salade € 8,50

Kinderpasta | bolognesesaus | pecorino kaas € 8,50

Broodje hamburger | huisgemaakte tomatenketchup | friet | salade € 8,50

Visgerechten

Zeeuwse mosselen Gekookte mosselen | aioli | cocktailsaus € 20,-

Noordzee tong In roomboter gebakken zeetong ca. 500 gram + € dagprijs

Wilde zeebaars Op de huid gebakken wilde zeebaarsfilet | saffraansaus € 22,50

Sliptong In roomboter gebakken sliptong € 21,-

Kabeljauw Gebakken kabeljauwfilet | kappertjessaus € 18,-

Zalm & buikspek Zalmfilet | buikspek | vadouvansaus € 19,50

Vis plateau “Op d’n diek” Kabeljauwfilet | Zeeuwse harderfilet | gepelde gamba’s | sinaasappel roze pepersaus € 22,50

Kreeft Natuur of gegrild Halve kreeft € 23,- Hele kreeft 500 gram € 38,50

Plateau Fruits de mer’s

Fruits de mer op ijs geserveerd Gamba’s | oesters | kokkels | Noordzee krab | scheermessen | langoustine | limoenmayonaise | cocktailsaus € 28,-

Fruits de mer ”Westkaap” op ijs geserveerd Gamba’s | oesters | kokkels | Noordzee krab | scheermessen | langoustine | halve kreeft | limoenmayonaise | cocktailsaus € 39,-

Fruits de mer ”Deluxe” per twee personen te bestellen prijs per persoon. Combinatie van koud en warm Gamba’s | oesters| kokkels | Noordzee krab| scheermessen | langoustine | hele kreeft | gebakken sliptong | kabeljauw | limoenmayonaise | cocktailsaus € 47,50

Vleesgerechten

Kalfsribeye Ribeye van Walchers kalf | kruidenboter € 22,-

Diamanthaas Vers gesneden van het Belgische rund | truffel jus € 23,-

Varkenshaas Varkenshaas | jus met duindoornbes € 18,50

Surf & turf Diamanthaas | heilbot | jus met aceto balsamico € 21,50

Vlees plateau “Achter d’n diek” per twee personen te bestellen prijs per persoon. Een selectie van onze vlees soorten € 27,50

Vegetarisch

Knolselderij steak Gegrilde knolselderij | truffelboter € 18,-

Polenta Gebakken polenta | oesterzwammen | rucola € 18,-

-Alle gerechten worden met bijpassende garnituur geserveerd.

-Het brood dat wij serveren is biologisch & 100% van Zeeuwse tarwe

– Wij hebben er respect voor als u kiest voor een eigen eetgewoonte, of door een allergie tot een

aangepaste eetcultuur gedwongen bent. Als u ons tijdig inlicht doen wij ons uiterste

best om het menu voor u aan te passen.