+31 (0) 118 572 557 info@westkaap.nl

Diner

Voorgerechten

Oesters nr 4
3st € 13,50 6st € 22,-

Rochebaron
Gepaneerde Rochebaron | salade | aardbei | yoghurt balsamico € 13,50

Vispalet
Kreeftensalade | Noordzee krab | gamba’s | gerookte zalm | oester | salade | limoenmayonaise € 18,-

Zalm & makreel
Gerookte zalm | makreel | salade | likeur 43 gel

€ 14,50

Carpaccio van het Zeeuwse rund
Carpaccio | truffelmayonaise | gedroogde olijf | pecorino kaas | rucola € 14,-

Plateau “Westkaap” per 2 personen

€ 20,- pp.


Huisgemaakte soepen

Tomatensoep 
Met een vleugje room € 8,-

Zeeuwse strandkrabben soep 
Garnituur van scheermessen € 9,-


Starters

Olijvenbrood 
met kruidenboter € 5,60

Olijvenbrood 
met smeersels € 7,-

Gamba’s 
krokante gamba’s met aioli € 14,50

Noordzee krabbenpoten 
portie ca. 300 gram € 14,50


Kindergerechten tot 12 jaar

Halve tomatensoep € 4,50

Frikandel of kalfskroket 
friet | salade € 8,-

Kabeljauwfilet 
friet | salade € 9,50

Tomaat, mosterd & truffel kroket 
friet | salade € 8,50

Steak
friet | salade € 9,50

Broodje hamburger
huisgemaakte tomatenketchup | friet | salade € 9,50

Visgerechten

Zeeuwse mosselen
Gekookte mosselen | aioli | cocktailsaus € 24,00

Noordzee tong
In roomboter gebakken zeetong ca. 500 gram + € dagprijs

Sliptong
In roomboter gebakken sliptong € 22,50

Kabeljauw
Gebakken kabeljauwfilet van de staart | duindoornbessen dressing € 19,50

Harder
Harder filet | bloemkool amandelsaus € 22,50

Vis plateau “Op d’n diek”
Kabeljauw | harder | gepelde gamba’s | blauwe druiven vlierbloesemsaus

€ 23,50

Kreeft Natuur of gegrild
Halve kreeft € 31,-
Hele kreeft 500 gram € 46,50

Plateau Fruits de mer’s

Fruits de mer 
op ijs geserveerd
Gamba’s | oesters | kokkels | Noordzee krab | scheermessen | langoustine | limoenmayonaise | cocktailsaus € 32,-

Fruits de mer ”Westkaap” 
op ijs geserveerd
Gamba’s | oesters | kokkels | Noordzee krab | scheermessen | langoustine | halve kreeft | limoenmayonaise | cocktailsaus € 47,-

Fruits de mer ”Deluxe” 
per 2 personen te bestellen prijs per persoon.
Gamba’s | oesters | kokkels | Noordzee krab | scheermessen | langoustine |
| hele kreeft | sliptong | kabeljauw | limoenmayonaise | cocktailsaus € 57,-


Vleesgerechten

Bavette
Runder bavette 230gram+ | klassieke pepersaus € 22,-

Spekpannetje
Gemarineerde buikspek | champignon | paprika € 19,50

Kalfsbiefstuk
Walcherse kalfsbiefstuk | kruidenboter € 22,50

Surf & turf
Runder bavette | gepelde gamba’s | citroengras jus € 22,50

Vegetarisch

Gemarineerde Eringii  
Gemarineerd in limoncello | bloemkool amandelsaus € 20,-

Koolrabi steak
Gegrilde gepofte koolrabi | wortel knolselderij relish € 19,50

-Alle gerechten worden met bijpassende garnituur geserveerd.

– Wij hebben er respect voor als u kiest voor een eigen eetgewoonte, of door een allergie tot een aangepaste eetcultuur gedwongen bent. Als u ons tijdig inlicht doen wij ons uiterste best om het menu voor u aan te passen.