Diner

Voorgerechten

Oesters Zeeuwse platte 0000 3st € 12,50 6st € 19,50

Truffel & brie Gebakken brie met truffel | rucola | kruidendressing | walnoten € 11,-

Gerookte runderlende Licht gerookte runderlende | salade | paprikamayonaise | kruidendressing € 12,-

Gerookte zalm & coquille Gerookte zalm | coquille | salade | kruidendressing | doperwten mintcrème € 12,-

Vispalet à la fruits de mer Gerookte zalm | makreel | Noordzee krab | gamba’s | oester | cocktailsaus € 17,-

Carpaccio van het Zeeuwse rund Carpaccio | truffelmayonaise | pijnboompitjes | pecorino kaas | rucola € 13,-

Plateau “Westkaap” per twee personen te bestellen prijs per persoon. Kleine selectie van onze voorgerechten € 18,50

 

Huisgemaakte soepen

Tomatensoep Met een vleugje room € 7,-

Pompoensoep Garnituur van makreel € 7,-

Zeeuwse strandkrabben soep Garnituur van scheermessen € 8,-

Starters

Olijvenbrood met kruidenboter € 4,50

Olijvenbrood met smeersels € 6,50

Gamba’s krokante gamba’s met aioli € 12,50

Noordzee krabbenpoten portie ca. 300 gram € 11,50

 

Kindergerechten tot 12 jaar

Kindergerechten tot 12 jaar

Halve tomatensoep € 4,- Frikandel of kalfskroket | friet | salade € 7,50 Kabeljauwfilet | friet | salade € 8,- Biefstuk | friet | salade € 8,- Kinderpasta | bolognesesaus | Gruyère kaas € 8,- Broodje hamburger | huisgemaakte tomatenketchup | friet | salade € 8,-

Visgerechten

 

Zeeuwse mosselen Gekookte mosselen | aioli | cocktailsaus € 19,50

Noordzee tong In roomboter gebakken zeetong ca. 500 gram + € dagprijs

Wilde zeebaars Op de huid gebakken wilde zeebaarsfilet | Luchtige schaaldieren saus € 22,-

Sliptong In roomboter gebakken sliptong € 21,-

Kabeljauw Gebakken kabeljauwfilet | mosterd dragonsaus € 17,50

Zalm & Buikspek Zalmfilet | buikspek | dillesaus € 19,-

Vis plateau “Op d’n diek” Kabeljauwfilet | Zeeuwse harderfilet | gepelde gamba’s | paprikasaus € 22,-

Kreeft Natuur of gegrild Halve kreeft € 22,50 Hele kreeft 500 gram € 37,50

 

Plateau Fruits de mer’s

Fruits de mer op ijs geserveerd Gamba’s | oesters | kokkels | Noordzee krab | scheermessen | langoustine | mayonaise | cocktailsaus € 27,-

Fruits de mer ”Westkaap” op ijs geserveerd Gamba’s | oesters | kokkels | Noordzee krab | scheermessen | langoustine | halve kreeft | mayonaise | cocktailsaus € 38,-

Fruits de mer ”Deluxe” per twee personen te bestellen prijs per persoon. Combinatie van koud en warm Gamba’s | oesters| kokkels | Noordzee krab| scheermessen | langoustine | hele kreeft | gebakken sliptong | kabeljauw | mayonaise | cocktailsaus € 46,50

 

 

Vleesgerechten

Kalfsribeye Ribeye van Walchers kalf | kruidenboter € 21,-

Diamanthaas Vers gesneden van het Belgische rund | tapenadesaus € 22,-

Varkenshaas Varkenshaas | jus met gekarameliseerde zilverui € 18,-

Eendenborst Eendenborstfilet | sinaasappelsaus € 20,-

Vlees plateau “Achter d’n diek” per twee personen te bestellen prijs per persoon. Een selectie van onze vlees soorten € 26,50

 

Vegetarisch

Risottokroketten Bospaddestoelen risotto | oude kaas | hummus € 17,50

 

 

-Alle gerechten worden met bijpassende garnituur geserveerd.

-Het brood dat wij serveren is biologisch & 100% van Zeeuwse tarwe

– Wij hebben er respect voor als u kiest voor een eigen eetgewoonte, of door een allergie tot een

aangepaste eetcultuur gedwongen bent. Als u ons tijdig inlicht doen wij ons uiterste

best om het menu voor u aan te passen.