+31 (0) 118 572 557 info@westkaap.nl

Over ons

Geniet van de lekkerste gerechten bij Restaurant Dijkpaviljoen De Westkaap in Westkapelle. Ons imposant gelegen Zeeuwse mosselen restaurant vindt u op het westelijkste punt van het mooie eiland Walcheren. Met de Noordzee op slechts enkele meters afstand en een ligging op de imponerende Westkappelse Zeedijk, geniet u van een echte beleving tijdens uw lunch of diner.

Bij ons restaurant in Westkapelle geniet u van lekkers uit de zee en van het land

Waar kunt u nu beter genieten van Zeeuwse mosselen dan in een restaurant dat in Westkapelle aan zee ligt. De zilte lucht van Zoutelande maakt het totaalplaatje af terwijl u geniet van de lekkerste smaken. Naast Zeeuwse mosselen kunt u in ons gezellige restaurant ook genieten van kreeft, biologisch vlees van Zeeuwse runderen, sliptong, wilde zeebaars, varkenshaas of een overheerlijk vegetarisch gerecht zoals gebakken polenta of gegrilde knolselderij.

Ook voor de zoetekauw

Bent u een echte zoetekauw? Dan zit u bij Restaurant de Westkaap in Westkapelle goed. Naast de lekkerste Zeeuwse mosselen serveren we in ons restaurant ook heerlijke zoete gerechten. Geniet van een eindeloze horizon terwijl u onze ambachtelijke appeltaart proeft. Voor welke gerechten u ook kiest, wij werken enkel met verse producten.

Kom snel langs!

Restaurant Dijkpaviljoen De Westkaap in Westkapelle is gemakkelijk bereikbaar. Bewonder het geweldige uitzicht over de Zeedijk terwijl u geniet van een ware smaaksensatie. Bekijk de kaart en kies uw favoriete vis-, vlees- of vegetarische gerecht. Heeft u nog vragen? Of wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op.

Genietend van een goed glas wijn en lekkers uit de keuken, terwijl de golven langzaam voortkabbelen, voel je de stress uit je lijf verdwijnen. De rustgevende werking van de zee is frappant.
…en als je dan na de maaltijd naar buiten staart en langzaam wegdroomt, dan weet je wat wij bedoelen met een “CULINAIRE SEASIDE RENDEZ-VOUS”