Restaurant in de omgeving van Zoutelande

Zoekt u een gezellig restaurant in de omgeving van Zoutelande, kom dan naar onze luxe strandtent in Westkapelle. Hier proeft u de lekkerste vis-, vlees- en vegetarische gerechten terwijl u van een schitterend uitzicht op de Noordzee geniet. Dankzij de unieke locatie op de westelijke punt van het eiland Walcheren, geniet u bij ons restaurant van het mooiste uitzicht dat regio Zoutelande u te bieden heeft.

Reserveer online

Geniet van de lekkerste gerechten in ons gezellige restaurant in de buurt van Zoutelande

De gerechten die wij in ons restaurant in de omgeving van Zoutelande serveren, worden zorgvuldig met de meest verse producten bereid. Vervolgens geven we er onze eigen twist aan om tot unieke smaakcreaties te komen. Zo serveren we bij onze luxe strandtent in Westkapelle onder andere de lekkerste visgerechten, waaronder:

Ook onze vlees- en vegetarische gerechten zijn het proeven waard. Wat dacht u bijvoorbeeld van een diamanthaas van Belgisch rundvlees of gebakken polenta met oesterzwammen? Voor iedereen is er wel wat lekkers te vinden op onze uitgebreide menukaart.

Bekijk ons diner menu

Reserveer een tafel in onze sfeervolle strandtent in Westkapelle

Heeft u meer een voorkeur voor zoete gerechten of wilt u enkel van het uitzicht komen genieten onder het genot van een warme kop koffie? Ook dan bent u van harte welkom in onze sfeervolle strandtent in Westkapelle. Om zeker te zijn van een plaatsje, kunt u het best een tafel reserveren. Dit doet u gemakkelijk door te bellen naar 0118 572 557. Ook is het mogelijk om het online reserveringsformulier in te vullen. We zien u graag binnenkort bij ons gezellige restaurant in de buurt van Zoutelande!