+31 (0) 118 572 557 info@westkaap.nl

Garnalen restaurant

Kom garnalen eten in ons restaurant

Bent u gek op mosselen, kreeft en garnalen en wilt u deze heerlijke schelp- en schaaldieren graag eten in een gezellig restaurant in Westkapelle? Bij De Westkaap geniet u van de lekkerste vis-, vlees en vegetarische gerechten. Met een uitgebreide lunch- en dinerkaart vindt u altijd wel een gerecht dat perfect aansluit op uw smaak. Prikkel uw smaakpapillen en geniet van verse ingrediënten waar een eigenzinnige twist aan is gegeven.


Geniet van een geweldig uitzicht tijdens het eten van garnalen of mosselen in ons restaurant

Restaurant De Westkaap is een gezellige plek om te genieten van heerlijke gerechten met mosselen, kreeft, garnalen, sliptongen of wilde zeebaarzen. Maar niet alleen in de dinergerechten worden garnalen verwerkt. Ook onze overheerlijke zelfgemaakte garnalenkroketten voor de lunch zijn een echte smaaksensatie. Kiest u liever voor een vleesgerecht? Met vlees van onder andere Belgische runderen en Walcherse kalven garanderen wij u dat u zult genieten. Eet u liever zowel geen vlees als vis? Geen enkel probleem! Proef onze gegrilde knolselderij steak of kies voor gebakken polenta met oesterzwammen.

Wij verwelkomen u graag in Westkapelle

Ook wanneer u enkel voor een kop koffie met een heerlijke punt zelfgemaakte, ambachtelijke appeltaart langs wilt komen, bent u natuurlijk van harte welkom bij ons. Wij verwelkomen u graag met diverse heerlijke visgerechten waaronder garnalen, mosselen en kreeft in ons gezellige restaurant. Wilt u graag een tafel reserveren? Wij zijn bereikbaar op 0118 572 557. Ook kunt u het online reserveringsformulier in vullen. Maak gebruik van onze gratis parkeergelegenheid naast het restaurant.