+31 (0) 118 572 557 info@westkaap.nl

Mosselen eten in Zeeland

Mosselen eten in Zeeland

Waar kunt u nu beter Zeeuwse mosselen eten dan in Zeeland zelf? Vis die vers gevangen wordt in de Noordzee en met veel kennis en liefde is klaargemaakt. Zo geniet u bij De Westkaap van de lekkerste mosselen. Naast mosselen hebben wij verschillende andere overheerlijke visgerechten op de kaart staan. Bestel de in roomboter gebakken Noordzee tong, proef de op de huid gebakken wilde zeebaarsfilet of geniet van gegrilde kreeft.

Kom mosselen eten of geniet van een van de andere gerechten bij ons in Zeeland

Natuurlijk kunt u naast mosselen ook diverse andere heerlijke gerechten eten bij De Westkaap in Zeeland. Naast de lekkerste visgerechten bieden wij namelijk ook diverse vlees- en vegetarische gerechten aan. Heeft u al eens ribeye van een Walchers kalf geproefd? Of gaat uw voorkeur naar een vers gesneden diamanthaas van een Belgisch rund? Ook voor iedereen die geen vis en vlees eet, hebben wij heerlijke gerechten. Geniet van gebakken polenta met oesterzwammen. Of prikkel je smaakpapillen tijdens het eten van een knolselderij steak met truffelboter. Bekijk ons diner menu

Geniet van een prachtig uitzicht

Mosselen of oesters eten in Zeeland terwijl u een prachtig uitzicht heeft over de Noordzee. Bij De Westkaap geniet u niet alleen van de lekkerste gerechten maar ook van het uitzicht dankzij de unieke locatie. Gelegen op de imposante Westkapelse Zeedijk ervaart u een beleving om nooit meer te vergeten. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons restaurant. Doe eenvoudig een reservering door te bellen naar 0118 572 557 of door het online reserveringsformulier in te vullen.