Vis eten in Zeeland

Kom vis eten en tegelijkertijd genieten van een prachtig uitzicht op zee bij ons restaurant in Westkapelle. Voor onze vis-, vlees- en vegetarische gerechten maken wij alleen gebruik van de verste ingrediƫnten. Dat is puur genieten van al het lekkers dat Zeeland te bieden heeft. Proef de lekkerste Zeeuwse mosselen of geniet van een ribeye van een Walchers kalf.

Reserveer online

Kom vis eten in ons gezellige restaurant in Zeeland

Waar kunt u beter naartoe gaan om heerlijke verse vis te eten dan naar Zeeland? Verser gaat u de vis niet vinden. Rechtstreeks vanuit de Noordzee om vervolgens op een unieke wijze verwerkt te worden in een heerlijk recept. Geniet van de lekkerste mosselen, kreeft of garnalen. Natuurlijk kunt u naast vis eten, ook langskomen voor een gezellige lunch. Kies voor een van onze heerlijke uitmijters met boerenbrood, onze huisgemaakte garnalenkroketten of een salade met pulled chicken.

Bekijk ons diner menu

Reserveer een tafel en geniet van een prachtig uitzicht

Kom vis eten in ons gezellige restaurant in Zeeland en geniet van een prachtig uitzicht over de Noordzee vanaf de Westkappelse Zeedijk. Wilt u liever langskomen voor een kopje koffie? Bestel er dan onze ambachtelijke appeltaart bij voor een echt verwenmoment. Om zeker van een gezellige tafel te zijn, doet u eenvoudig een reservering door te bellen naar 0118 572 557. Het is ook mogelijk om te reserveren via het online reserveringsformulier. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons sfeervolle restaurant. U parkeert eenvoudig gratis naast het restaurant!