Gezellig visrestaurant vlak bij Domburg

De Westkaap is een prachtig en gezellig visrestaurant in Westkapelle, in de buurt van Domburg. Bij ons geniet u van diverse visgerechten, die we uiteraard bereiden met uitsluitend verse vis van hoge kwaliteit. Dankzij onze unieke bereidingswijze komen we tot een ongekende smaaksensatie. Vis smaakte nog nooit zo lekker als bij ons!

Reserveer online

Welk gerecht gaat u bestellen bij ons visrestaurant in de buurt van Domburg?

Van wat voor type vis u ook houdt; wij serveren het zeker. Op onze uitgebreide menukaart staan immers veel visspecialiteiten. Denk bijvoorbeeld aan sliptong, zeebaars, kabeljauw en zalm. Maar we serveren ook kreeftachtigen en diverse schaal- en scheldieren zoals:

Bekijk ons diner menu

Komt u ook genieten van het prachtige uitzicht?

Vanuit ons visrestaurant in Westkapelle, vlak bij Domburg, geniet u van een prachtig uitzicht op de Noordzee en de Westkappelse Zeedijk. Door de golven en de zeelucht smaakt de vis nóg beter! Dat wilt u toch ook proeven?

Reserveer online of telefonisch

Wilt u graag komen eten bij ons Visrestaurant nabij Domburg? Dan is het slim om te reserveren. Zo heeft u op het gewenste moment zeker een goede tafel en is er genoeg zitplaats voor uw hele gezelschap. Bel naar 0118 572 557 of reserveer eenvoudig online. Hopelijk tot binnenkort!