+31 (0) 118 572 557 info@westkaap.nl

Visrestaurant Domburg

Gezellig visrestaurant vlak bij Domburg

De Westkaap is een prachtig en gezellig Zeeuws visrestaurant in Westkapelle, in de buurt van Domburg en Zoutelande. Bij ons Zeeuws visrestaurant geniet u van de meest diverse en lekkere visgerechten, die we uiteraard bereiden met uitsluitend verse vis van hoge kwaliteit. Dankzij onze unieke bereidingswijze komen we tot een ongekende smaaksensatie. Vis smaakte nog nooit zo lekker als bij ons Zeeuws visrestaurant!


Bij ons Zeeuws visrestaurant profiteert u van de meest lekkere maaltijden

Van wat voor type vis u ook houdt; wij serveren het zeker. Op onze uitgebreide menukaart staan immers veel visspecialiteiten. Denk bijvoorbeeld aan verschillende gerechten met sliptong, zeebaars, kabeljauw en zalm. Dit is natuurlijk lang niet alles wat wij te bieden hebben. U kunt bij ons namelijk verschillende soorten visgerechten eten. Zo bieden wij ook verschillende recepten aan met zowel mosselen, als oesters, kreeft en garnalen. Op deze manier heeft u genoeg keus en kunt u genieten van uw favoriete vismaaltijd.

Geniet tegelijkertijd van verschillende visspecialiteiten

Bij ons Zeeuws visrestaurant geniet u altijd van de lekkerste visgerechten. Heeft u de menukaart bestudeerd en kunt u geen keuze maken tussen alle lekkere soorten vis? Wilt u genieten van meerdere gerechten, zonder een specifieke keus te maken? Dat begrijpen wij! Daarom bieden wij verschillende visplateau’s aan. U kiest hierbij niet voor één specifiek visgerecht, maar geniet van meerdere visspecialiteiten.

Een restaurant met lekkere gerechten én een mooie omgeving

U kunt bij ons Zeeuws visrestaurant terecht om de heerlijke smaak van verschillende visgerechten te proeven. Daarnaast geniet u bij ons niet alleen van het lekkere eten, maar ook van heerlijk uitzicht. Bij ons visrestaurant aan zee profiteert u daarnaast altijd van verse producten van uitstekende kwaliteit. Laat u verrassen en kom voor een avondje uit naar ons Zeeuws visrestaurant.

Reserveer online of telefonisch bij ons restaurant

Wilt u graag komen eten bij ons Zeeuws visrestaurant? Om er zeker van te zijn dat u een plek heeft, raden wij aan om een reservering te plaatsen bij ons restaurant. Zo heeft u op uw gewenste moment zeker een goede tafel en is er genoeg zitplaats voor uw hele gezelschap. Reserveer online uw plek of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0118 572 557.