+31 (0) 118 572 557 info@westkaap.nl

Restaurant aan zee Westkapelle

Een restaurant aan zee in Westkapelle

Wanneer u op zoek bent naar een restaurant aan zee, zit u goed bij De Westkaap in Westkapelle, ook in de omgeving van Zoutelande. Bij ons visrestaurant aan zee in Zeeland geniet u van de lekkerste visgerechten, gemaakt van verse ingrediënten. Daarnaast kunt u bij ons ook verschillende soorten vlees- en vegetarische gerechten bestellen. Zo is er voor ieder wat wils.

 

Geniet van lekker eten en heerlijk uitzicht bij ons restaurant aan zee

Bij ons restaurant aan zee geniet u niet alleen van lekker eten, maar ook van prachtig uitzicht. Ons restaurant bevindt zich op slechts enkele meters van de Noordzee. U eet dus altijd de lekkerste gerechten met een prachtig uitzicht. Bij ons visrestaurant heeft u dus altijd de totaalbeleving. Op heerlijke zomerdagen geniet u extra van ons terras met uitzicht. Zo eet u bijvoorbeeld uw heerlijke lunch in de aangename warmte van de zon, of uw diner met de ondergaande zon. Waar u ook voor kiest, bij ons restaurant aan zee heeft u altijd prachtig uitzicht.

Een visrestaurant aan zee met heerlijke gerechten

Ons visrestaurant aan zee heeft een uitgebreide kaart met verschillende visgerechten. Zo is het eten van kreeft een van de vele mogelijkheden. Daarnaast staan ook mosselen, oesters, garnalen op onze kaart. Voor welk visgerecht u ook kiest, bij ons profiteert u altijd van de meest vers gemaakte gerechten. Bent u geen echte visliefhebber? Bij ons restaurant aan zee kunt u ook terecht voor verschillende vlees- en vegetarische gerechten. Uiteten nabij Domburg was nog nooit zo lekker als bij De Westkaap.

Kom genieten van de lekkerste gerechten

De lekkerste vis-, vlees-, en vegetarische gerechten eet u bij ons restaurant aan zee. Kies uw favoriete gerecht en geniet tegelijkertijd van prachtig uitzicht bij ons visrestaurant aan zee. Reserveer online uw tafel om zeker te zijn van een plekje in ons restaurant. Daarnaast bereikt u ons telefonisch door te bellen naar 0118 572 557.