Kreeft eten in Zeeland

Waar kunt u nu beter kreeft eten dan in een gezellig visrestaurant in Zeeland? Bij De Westkaap geniet u van vers gevangen kreeft in verschillende uitvoeringen. Bent u een groot fan van een simpel klaargemaakte kreeft waarbij u goed de smaak van het vlees kunt proeven? Of vindt u een gegrilde kreeft het allerlekkerst? Op onze menukaart vindt u verschillende mogelijkheden. Wij werken enkel met de verste ingrediƫnten en geven hier een eigen twist aan.

Reserveer online

Kom kreeft eten bij ons restaurant in Zeeland en prikkel uw smaakpapillen

Naast kreeft, kunt u bij ons gezellige restaurant in Zeeland natuurlijk nog veel verschillende andere gerechten eten die het proeven zeker waard zijn. Zo bieden wij ook bijzondere vlees- en vegetarische gerechten aan. Met een uitgebreide lunch- en dinerkaart vindt u altijd een gerecht dat perfect bij uw smaak past. Bent u een echte zoetekauw? Proef onze Luikse wafels en ambachtelijke appeltaart eens. Of ga toch voor hartig en kies voor onze huisgemaakte garnalenkroketten. Deze zijn echt overheerlijk!

Bekijk ons diner menu

Doe eenvoudig online een reservering

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen om onze heerlijke kreeft te eten in ons gezellige restaurant in Zeeland. Geniet van een prachtig uitzicht over de Noordzee en maak gebruik van de gratis parkeergelegenheid. Reserveer eenvoudig door telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 0118 572 557. Ook kunt u het online reserveringsformulier invullen.