+31 (0) 118 572 557 info@westkaap.nl

Terras met uitzicht Westkapelle

Terras met uitzicht op zee in Westkapelle

De Westkaap heeft een terras met een prachtig uitzicht op de Noordzee en de zeedijk van Weskapelle. Hier geniet u optimaal van de golven en de zon. Maak het uzelf comfortabel met een drankje of een heerlijk gerecht en u ervaart zeker een geweldig vakantiegevoel. Dat wilt u toch ook meemaken?

 

Neem plaats op ons terras met uitzicht op al het moois van Westkapelle

Als u met goed weer in Westkapelle bent, wilt u natuurlijk het liefst op een terras met een mooi uitzicht genieten van de zon. Bij De Westkaap, een van de beste restaurants in Zeeland, kan dat zeker! We hebben een groot terras met veel zitplaatsen waar u terecht kunt voor een drankje, maar ook voor een lekkere lunch of heerlijk diner. Op onze uitgebreide menukaart staat voor iedereen, jong en oud, iets lekkers. Of u nu houdt van vis, vlees of vegetarisch; wij serveren het allemaal.

Reserveer en u bent u verzekerd van een goede zitplaats

Wilt u binnenkort graag plaatsnemen op ons terras in Westkapelle met uitzicht op de zee? Als u reserveert bij ons restaurant heeft u zeker een goede zitplaats. Reserveren kan telefonisch via 0118 572 557 of online via ons reserveringsformulier. Heeft u vragen? Bel ons dan gerust of vul ons contactformulier in. Hopelijk zien we u binnenkort bij ons restaurant met gratis parkeergelegenheid en een gezellige sfeer.