Terras met uitzicht op zee in Westkapelle

De Westkaap heeft een terras met een prachtig uitzicht op de Noordzee en de zeedijk van Weskapelle. Hier geniet u optimaal van de golven en de zon. Maak het uzelf comfortabel met een drankje of een heerlijk gerecht en u ervaart zeker een geweldig vakantiegevoel. Dat wilt u toch ook meemaken?

Reserveer online

Neem plaats op ons terras met uitzicht op al het moois van Westkapelle

Als u met goed weer in Westkapelle bent, wilt u natuurlijk het liefst op een terras met een mooi uitzicht genieten van de zon. Bij restaurant De Westkaap kan dat zeker! We hebben een groot terras met veel zitplaatsen waar u terecht kunt voor een drankje, maar ook voor een lekkere lunch of heerlijk diner. Op onze uitgebreide menukaart staat voor iedereen, jong en oud, iets lekkers. Of u nu houdt van vis, vlees of vegetarisch; wij serveren het allemaal.

Bekijk ons diner menu

Reserveer en u bent u verzekerd van een goede zitplaats

Wilt u binnenkort graag plaatsnemen op ons terras in Westkapelle met uitzicht op de zee? Als u reserveert heeft u zeker een goede zitplaats. Reserveren kan telefonisch via 0118 572 557 of online via ons reserveringsformulier. Heeft u vragen? Bel ons dan gerust of vul ons contactformulier in. Hopelijk zien we u binnenkort bij ons restaurant met gratis parkeergelegenheid en een gezellige sfeer.