+31 (0) 118 572 557 info@westkaap.nl

Vegetarisch eten Zeeland

Lekker vegetarisch eten in Zeeland

Bij De Westkaap in Westkapelle, vlak bij Domburg, kunt u heerlijk vegetarisch eten in Zeeland. Van oorsprong zijn we in visrestaurant, maar er staan inmiddels ook vlees- en vegetarische gerechten op ons menu. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze mozzarellakroketten, gebakken polenta of gegrilde knolselderij? Loopt het water u al in de mond? Bezoek dan binnenkort ons restaurant en laat het u goed smaken!


Heerlijk vegetarisch eten aan het strand nabij Domburg in Zeeland

Niets is fijner dan op een mooie dag op ons terras aan het strand zitten en genieten van een lekker drankje of complete maaltijd. Of u nu komt lunchen, dineren of gewoon een kop koffie of thee nuttigt; bij ons geniet u zeker optimaal. Met uitzicht op de Noordzee en de Westkappelse Zeedijk komt u heerlijk tot rust. Zo wordt vegetarisch eten in Westkapelle, ten zuidwesten van Domburg (Zeeland), heel gemakkelijk en een geweldig uitje voor de hele familie.

Reserveer eenvoudig een tafel

Loopt het water u al in de mond bij het lezen van onze menukaart? Wilt u daarom graag binnenkort vlak bij Domburg (Zeeland) bij ons vegetarisch komen eten? Reserveer dan eenvoudig een tafel, zodat u zeker weet dat u een goede plaats heeft. Bel naar 0118 572 557 of reserveer online. Eventuele vragen kunt u telefonisch aan ons stellen of via het contactformulier. Hopelijk verwelkomen we u binnenkort in ons prachtige restaurant met terras en gratis parkeergelegenheid.