+31 (0) 118 572 557 info@westkaap.nl

Domburg lunch

Lunch in de omgeving van Domburg

Bent u in de omgeving van Domburg op zoek naar een geschikte locatie voor een gezellige lunch met vrienden, familie of uw geliefde? Bij De Westkaap in Westkapelle geniet u van de lekkerste gerechten. Op onze lunchkaart staan enkel gerechten die bereid zijn met verse ingrediënten waar wij onze eigen twist aan gegeven hebben. Kies uit de lekkerste salades, uitsmijters, sandwiches, huisgemaakte soepen en kroketten. Zo kunt u heerlijk lunchen nabij Domburg.

Kom lunchen in ons restaurant nabij Domburg en geniet van de lekkerste gerechten voor de lunch

Heeft u al wel eens een salade met gebakken truffelbrie geproefd? Of vindt u de combinatie van gerookte zalm, venkel en sinaasappel heerlijk klinken? Dit is enkel een greep uit ons menu met onder andere heerlijke lunchsalades. Ook onze huisgemaakte garnalenkroketten en uitsmijters die worden geserveerd met boerenbrood, huzarensalade en een saladegarnituur zijn echte aanraders. Wilt u binnenkort graag lunchen nabij Domburg en bijkletsen met vrienden? Of heeft u een verjaardag in de buurt van Domburg die gevierd moet worden met een overheerlijke lunch? U bent van harte welkom voor een gezellige lunch bij De Westkaap in Westkapelle.

Proef onze ambachtelijke appeltaart

Wanneer u langskomt voor een lunch bij ons restaurant nabij Zoutelande kunt u gebruikmaken van gratis parkeerbeleid. Daarnaast profiteert u ook van een terras met uitzicht. Wilt u liever niet lunchen of dineren? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen voor een kopje koffie of thee en een heerlijke punt zelfgemaakte, ambachtelijke appeltaart. Wacht niet langer en plaats een reservering! U kunt dit telefonisch doen door te bellen naar 0118 572 557 of door het online reserveringsformulier in te vullen.