+31 (0) 118 572 557 info@westkaap.nl

Beste restaurants Zeeland

Een van de beste restaurants in Zeeland

Bij een van de beste restaurants nabij Walcheren, in Zeeland, geniet u van de lekkerste vis-,vlees- en vegetarische gerechten. Bij ons restaurant in Westkapelle werken we met verse ingrediënten en geven we een twist aan elk gerecht zodat er unieke creaties ontstaan. U geniet bij ons niet alleen van de lekkerste gerechten, maar ook van prachtig uitzicht. Met een ligging op het westelijke punt, kijkt u uit op een uitgestrekt uitzicht over de Noordzee.


Ga heerlijk uit eten bij een van de beste restaurants

Houdt u van heerlijke garnalen, oesters en mosselen? Of kunt u juist een heerlijke ribeye wel waarderen? U vindt het allemaal op de uitgebreide menukaart van een van de beste restaurants: De Westkaap. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de heerlijke smaken van vlees en vis te combineren en onze Surf & Turf te bestellen. Waar u ook voor kiest, u geniet zeker van een heerlijk gerecht terwijl u uit het raam kijkt en het prachtige uitzicht bewondert. Een sfeervollere plaats om uit eten te gaan is er niet dan bij een van de beste restaurants, namelijk De Westkaap.

Geniet van de lekkerste delicatessen bij ons restaurant

Kom langs en geniet bij een van de beste restaurants van de meest heerlijke gerechten. Bij ons zit u goed voor ambachtelijke producten, heerlijke zoeternijen en meer. Daarnaast bieden de perfecte plek om uiteten in Domburg om omgeving te gaan. U kunt bij ons spontaan binnenlopen, maar ook zeker zijn van een plekje door te reserveren. Dit doet u door te bellen naar 0118 572 557 of door het reserveringsformulier in te vullen.