+31 (0) 118 572 557 info@westkaap.nl

Uit eten Domburg

Een avondje uit in Domburg met lekker eten

Wanneer u een avondje uit wilt, komt u eten in ons restaurant in Westkapelle, nabij Domburg en Zoutelande. De Westkaap is een gezellig restaurant met een prachtige ligging met slechts enkele meters van de Noordzee. Dit betekent dat je altijd eet met een schitterend uitzicht. Bij ons kunt u dus terecht voor een totaalbeleving.


Ga gezellig een dagje uit en kom eten bij ons restaurant

Bent u helemaal toe aan een avondje uit en heerlijk eten? Dan kunt u zeker bij ons restaurant terecht. Bij ons geniet u van zowel een lekker ontbijt als een uitgebreide lunch of diner. Heeft u een speciale gebeurtenis om te vieren of bent u gewoon toe aan een avondje ontspanning? Wat de reden van uw bezoek ook is, bij De Westkaap geniet u altijd van de lekkerste gerechten, gemaakt van verse ingrediënten. Wij zijn een van de restaurants waar verse oesters eten een echt feestje is! Daarnaast geniet u bij ons restaurant nog van veel meer verschillende visgerechten. Is vis niet helemaal uw ding? Geniet dan tijdens uw dagje of avond uit van ander lekker eten, zoals vlees- en vegetarische gerechten.

Reserveer snel uw tafel en geniet van lekker eten en mooi uitzicht

Geniet van lekker eten tijdens uw middagje of avondje uit bij ons restaurant. Bekijk ons uitgebreide menukaart en kies het gerecht waar u de meeste trek in heeft. Zoek niet langer een geschikt restaurant en reserveer online snel uw tafel bij ons. U kunt ons ook eenvoudig telefonisch bereiken door te bellen naar 0118 572 557.