Voorgerechten
Oesters Irish mor nr 4
3st € 13,50 6st € 24,-
Wortel carpaccio
Carpaccio van licht gerookte wortel | snijbonencrème | rucola | zonnebloempitten € 14,-
Vispalet
Noordzee krab | gamba’s | gerookte zalm | oester | salade | citroen basilicummayonaise € 17,50
Geitenkaas & chorizo
Mousse van geitenkaas | chorizo | gemarineerde komkommer | salade € 14,50
Gerookte vis
Gerookte zalm | bitterbal van gerookte vis | strandkrabben mayonaise | salade € 14,50
Carpaccio van het Zeeuwse rund
Carpaccio | truffelmayonaise | zonnebloempitten | pecorino kaas | rucola € 14,50
Plateau “Westkaap” per 2 personen
€ 21,- pp.
Huisgemaakte soepen
Tomatensoep
Met een vleugje room € 8,-
Zeeuwse strandkrabben soep
Garnituur van scheermessen € 9,-
Starters
Olijvenbrood
met kruidenboter € 6,-
Olijvenbrood
met smeersels € 7,50
Gamba’s
krokante gamba’s met aioli € 15,-
Noordzee krabbenpoten
portie ca. 300 gram € 15,-
Kindergerechten tot 12 jaar
Halve tomatensoep € 4,50
Frikandel of kalfskroket
friet | salade € 9,-
Knolselderijrelish kroket
friet | salade € 9,50
Spareribvlees
friet | salade € 10,50
Scholfilet
friet | salade € 11,-
Broodje hamburger
huisgemaakte tomatenketchup | friet | salade € 11,-
Visgerechten
Mosselen
Gekookte mosselen | aioli | cocktailsaus € 24,50
Noordzee tong
In roomboter gebakken zeetong ca. 500 gram + € dagprijs
Sliptong
In roomboter gebakken sliptong € 23,50
Scholfilet
Gebakken scholfilet | passievruchten dressing € 21,50
Vispotje de Westkaap
Trio van wisselende vis gegaard in saffraan saus € 22,50
Vis plateau “Op d’n diek”
Scholfilet | zeeduivel | gepelde gamba’s | dillesaus € 23,50
Kreeft Natuur of gegrild
Halve kreeft € 31,-
Hele kreeft 500 gram € 46,50
Plateau Fruits de mer’s
Fruits de mer
op ijs geserveerd
Gamba’s | oesters | kokkels | Noordzee krab | scheermessen | langoustine | citroen basilicummayonaise | cocktailsaus € 32,50
Fruits de mer ”Westkaap”
op ijs geserveerd
Gamba’s | oesters | kokkels | Noordzee krab | scheermessen | langoustine | halve kreeft | citroen basilicummayonaise | cocktailsaus € 47,50
Fruits de mer ”Deluxe”
per 2 personen te bestellen prijs per persoon.
Gamba’s | oesters | kokkels | Noordzee krab | scheermessen | langoustine |
| hele kreeft | sliptong | schol | citroen basilicummayonaise | cocktailsaus € 57,50
Vleesgerechten
Bavette
Runder bavette 230gram+ | paprika granaatappelsaus € 23,50
Varkenshaas
Varkenshaas filet | tomaten dropsaus € 21,-
Kalfsbiefstuk
Walcherse kalfsbiefstuk | pestoboter € 24,-
Surf & turf
Runder bavette | gepelde gamba’s | kruidige roomsaus € 24,-
Vegetarisch
Oosterse bloemkoolsteak
Gemarineerde bloemkoolsteak | paprika granaatappelsaus € 20,-
Gevulde paprika
Paprika gevuld met spinazie, basilicum en ricotta | tomaten dropsaus € 20,-
-Alle gerechten worden met bijpassende garnituur geserveerd.
– Wij hebben er respect voor als u kiest voor een eigen eetgewoonte, of door een allergie tot een aangepaste eetcultuur gedwongen bent. Als u ons tijdig inlicht doen wij ons uiterste best om het menu voor u aan te passen.